Agrobioheat

Promovarea soluțiilor de încălzire pe biomasă agricolă în zonele rurale europene

By - Boglarka Vajda

AgroBioHeat la Romexpo

Clusterul Biomasei Green Energy participă în perioada 8-11 aprilie, la expoziția virtuală #TotulPentruCasaTa, cu proiectul AgroBioHeat – Promovarea soluțiilor de încălzire pe biomasă agricolă în zonele rurale. AgroBioHeat este una dintre soluţiile principale de încălzire bazată pe agrobiomasă care sprijină asigurarea realizării obiectivelor energetice de dezvoltare durabilă, cât şi pe cele climatice.


Membrii Clusterului Green Energy furnizează soluții integrate de încălzire pe biomasă (centrale termice de la 20 kW – 1 MW – marca Biosistem), echipamente necesare obținerii de biomasă (tocătoare etc). Know-how și experiență în instalarea de sisteme pe biomasă (> peste 180). Sisteme pentru ferme și gospodării, școli, săli de sport, clădiri municipale, agro-industrii, sere, case.


Vizita expoziției este gratuită, însă necesită înregistrare prealabilă pe platforma www.virtual.totulpentrucasata.ro.

ROMTHERM, manifestarea care se adresează vizitatorilor specialiști ce își desfășoară activitatea în industria instalațiilor, echipamentelor de încălzire, răcire și de condiționare a aerului, are loc la ROMEXPO, în perioada 8-11 aprilie 2021.

ROMTHERM – Expoziția internațională pentru instalații, echipamente de încălzire, răcire și de condiționare a aerului – reunește expozanți cunoscuți pentru diversitatea și calitatea produselor și reprezintă cadrul profesionist pentru stabilirea de relații de afaceri între specialiști și firmele care produc, importă și comercializează produsele din acest sector.

Acțiunea se desfășoară în cadrul proiectului Agrobioheat – promovarea soluțiilor de încălzire pe biomasă agricolă.
Mai multe detalii despre proiect: www.agrobioheat.eu

Persoana de contact: Boglarka Vajda, info@greencluster.ro 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.
*
*

Scroll Up